3-dags kursus, en introduktion til kraniosakralterapi / eller som uddannelsesstart til kraniosakralterapeut

22.-24. november 2019, Sorø

24.-26. januar 2020, Sorø

19.-21. juni 2020, Sorø

14.-16. august 2020, Sorø

Kurset Kraniosakral systemet – vurdering og behandling er opstartskurset i vores uddannelse til kraniosakralterapeut. Nu tilbyder vi, at du kan starte med dette kursus uden at forpligte dig til resten af uddannelsen. Kurset er tænkt som en grundig indsigt i, hvad kraniosakral er for en behandlingsmetode og forberedelse til dem, som overvejer at gå vores uddannelsesforløb igennem. Dette er også et oplagt kursus til dem, som har lyst til at lære noget om kraniosakral til hjemmebrug.

Her vil du blive introduceret til kraniosakralsystemet. Du vil høre historien om, hvordan konceptet blev til og har udviklet sig de sidste 100 år. Du vil også lære at palpere den rytmiske bevægelse, som findes i systemet, lære om forskellige teorier til at forklare denne rytme, samt hvordan denne rytme kan anvendes til vurdering og forbedring af systemets tilstand.

Du vil også lære teknikker for afspænding af kraniosakralsystemet. Disse teknikker fokuserer på sutur, led, hinde og væsketeknikker. Disse sikre teknikker kan du anvende på næsten hvem som helst. Undtagelser bliver oplyst på selve kurset.

Underviser er August Axelsson med over 18 års international erfaring i at undervise i kraniosakralteori og teknik. www.kraniosakral.nu

Undervisning afholdes

Dag 1, 10.00 – 19.00 Mødetid første dag er fra kl. 9.30.

Dag 2, 9.00 – 18.00 og

Dag 3, 8.00 – 16.00

NB Disse tider er ca. tider og kan blive ændret af underviser efter behov.

Kursusprisen er kr. 4.500, og du vil få tilsendt faktura på mail, når vi har modtaget og behandlet din tilmelding. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker at tage resten af uddannelsen til kraniosakralterapeut, er du velkommen til gratis at gentage denne del, eller gå direkte til det næste trin og kun betale differencen. Du kan også tage et trin ad gangen, og så er prisen per trin 4500 kr. (2020 pris).

Tilmelding her: